Omega-3 120 kapsúl

Kód: 2715
Značka: GreenFood
12 € / ks
Skladom

Kyselina alfa-linolénová (omega-3) je esenciálna, čiže základná, mastná kyselina, ktorú si nie sme schopní sami v tele vytvoriť. Potrebujeme ju dopĺňať v strave (tučné ryby), rybím olejom, prípadne doplnkami výživy.
Tento doplnok obsahuje rybí olej v kapsulách s obsahom EPA a DHA. Doplnok je vhodný pre športovcov i pre všetkých, ktorí nekonzumujú ryby alebo rybie produkty.

Detailné informácie

Podrobný popis

Omega-3 120 kapsúl

Prečo je dôležité prijímať omega-3?

  • Zvýšenie HDL, čiže !dobrého" cholesterolu
  • Zníženie hustoty krvi - Omega-3 bráni zhlukovaniu krvných doštičiek.
  • Pri vysokom krvnom tlaku a arytmiách
  • Zmiernenie zápalových ochorení
  • Výživa mozgu

Balenie: 120 kapsúl
Predpokladaná doba užívania 1 balenia - dospelí: 
60 dní
Predpokladaná doba užívania 1 balenia - deti od 6 rokov: 
120 dní

Odporúčaná denná dávka: Deti 1 kapsula denne, dospelí 2 kapsuly denne. Zapiť dostatočným množstvom vody. Neprekračujte odporúčané dávkovanie.

Zloženie obsahu kapsule: Rybí olej , DL –alfa –tokoferylacetát
Zloženie obalu kapsule:
 bravčová želatína, glycerol, voda čistená
1 kapsula - 1000 mg rybieho oleja, z toho EPA-180 mg a DHA-120 mg.

Alergény: ryby a výrobky z nich

Upozornenie na obale: 
Informácie pre diabetikov: neobsahuje cukor. Doplnok stravy. Výrobok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Skladujte v suchu pri teplote do 25°C. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. V tehotenstve a pri dojčení je vhodná konzultácia s lekárom. Ukladajte mimo dosah detí. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Minimálna trvanlivosť uvedená na obale.


GMO:  Výrobok v súlade s požiadavkami Nariadenia (ES) 1829/2003 a 1830/2003 neobsahuje GMO a nebol vyrobený z geneticky modifikovaných surovín.
Ionizácia: Výrobok nebol ošetrený pomocou ionizujúceho žiarenia, ako je definované v Smernici Európskeho parlamentu a Rady
č. 1999/2/ES v znení Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1137/2008.

Výroba je certifikovaná podľa ISO 22000:2018

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: