AlliMax gél - maximálna sila z cesnaku 30 ml

Kód: 90
21,90 € –9 %
alliderm sila cesnaku 30ml gel biolinka
21,90 € –9 % 19,80 € / ks
Skladom

AlliMax® gél je antibakteriálny gél. Používajte na ekzémy, mykózy, akné, ďasná, paradentózu.

Detailné informácie

Podrobný popis

AlliMax® gél - použitie

Používajte tak často ako je potrebné, minimálne raz denne. AlliMax® gél jemne vmasírujte do pokožky. Môžete naniesť aj na náplasť a priložiť klasickým spôsobom na ranu. Pre efektívnejší účinok kombinujte s AlliMax® kapsulami (z vnútra).

AlliMax® gél je vhodný pri:

  • mykózach
  • aftách
  • oparoch
  • paradentóze
  • alergiách
  • infekciách ucha
  • ekzémoch
  • akné

Alicín, čo to je?
Keď sa cesnak pokrája alebo rozdrví, sírová zlúčenina allinín sa zlúči s enzýmom nazývaným alináza a spustí sa chemická reakcia. Prvou vytvorenou zlúčeninou je alicín. Nanešťastie, alicín vytvorený z čerstvého cesnaku je nestabilný a rýchlo sa mení na iné zlúčeniny obsahujúce síru známe tiež ako tiosulfináty. 
Alicín je jediná zložka, ktorej prislúcha popis 'materská' substancia a je zodpovedná za protiplesňové, antivirózne a antibakteriálne vlastnosti cesnaku.

- prirodzená obrana cesnaku proti škodcom
- bez zápachu a nemá vedľajšie účinky ani pri veľkom množstve
- prírodný produkt
- predáva sa v mnohých krajinách ako je USA, Kanada, Austrália a severské štáty Európy
- zabíja rôzne druhy vírusových, bakteriálnych a plesňových infekcii vrátane nádchy a chrípky
- schválený na predaj na Slovensku Ministerstvom zdravotníctva Slovenskej republiky

Alicín je tá aktívna látka v cesnaku, ktorá pomáha. Aby ste získali taký istý účinok ako z jednej tobolky AlliMax®, museli by ste skonzumovať veľmi veľké množstvo čerstvého cesnaku (približne 400 strúčkov).

Po otvorení spotrebujte do troch mesiacov. Najlepšie držať v chladničke, nevystavovať slnečnému svetlu.

Objem: 30 ml v tube

Zloženie: stabilizovaný alicín AlliSure®, voda, Aloe barbadersis, Glycerin, Sodium Ascorbyl Phosphate (Vitamín C), Sodium hydroxymetilglycinate, Dehydro-xanthan gum, Citric acid

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: